Eternittak

Det å ikke bytte taket eller ikke vedlikeholde taket fører til store kostnader. Isonit Rubbers fem stegs metode gjør ditt gamle eternittak som nytt igjen. Det tetter til og med mindre sprekker i platene. Vi jobber med velutdannet personale og et lukket system for å garantere et bra resultat som holder.

Kontakt oss for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Med trygghetsavtalen forlenger du både garantitiden og du får en kontinuerlig vurdering av taket ditt 10 år framover.

Vi jobber på denne måten:

  1. Omtrent en måned før vaskingen anti-algebehandler vi taket. Dette gjør vi for å sikre at eventuell mose og alger ikke har satt seg fast i eternitten og skader taket når det vaskes.
  2. Vi vasker eternittaket med en av våre spesialkonstruerte enheter. Vannet kan varmes opp til utrolige 110 grader og produserer et trykk på hele 500 bar. Den spesialkonstruerte takvognen med parallelle høytrykksdyser rengjør eternittplatene skånsomt så ikke taket skades.
  3. Etter vaskingen forsegler vi taket med ISONIT CONSTRUCTION. Dette er et gjennomsiktig belegg som trenger inn i eternittplatene og styrker materialet. Nå har ISONIT RUBBER optimale forutsetninger for å feste seg og for at vi får et varig resultat.
  4. Første laget med ISONIT RUBBER fyller platene og tetter eventuelle sprekker/hull. Taket er nå helt tett og klart for siste overflatestrøk.
  5. Andre laget ISONIT RUBBER gir flatene en overflate sånn at det får samme egenskaper som et nytt tak. Overflatelaget beskytter effektivt mot fukt, mose, alger og annen forurensning. Det sikrer at du har et tak som holder i mange år framover.